16/07/2021 16/07/2021 Στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεμέροβο και Προκόπιεβσκ κ. Αρίσταρχος του Πατριαρχείου Μόσχας τον οποίο υποδέχτηκε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Μπουένος Άιρες και ΝοτιοΚεντρικής Αμερικής κ. Κύριλλος του Πατριαρχείου Σερβίας. Ο Ιεράρχης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας βρίσκεται στην Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας για επίσκεψη ενώ...
16 Ιουλίου, 2021 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2021 - 8:57

Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Αμφιλοχίου

Διαδώστε:
Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Αμφιλοχίου

Στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεμέροβο και Προκόπιεβσκ κ. Αρίσταρχος του Πατριαρχείου Μόσχας τον οποίο υποδέχτηκε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Μπουένος Άιρες και ΝοτιοΚεντρικής Αμερικής κ. Κύριλλος του Πατριαρχείου Σερβίας.

Ο Ιεράρχης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας βρίσκεται στην Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας για επίσκεψη ενώ ξεναγήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού και του επεξήγησαν την αρχιτεκτονική τόσο εντός όσο και εκτός του Ναού. Ο Ιεράρχης αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή τέλεσε Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου κυρού Αμφιλοχίου ο οποίος βρίσκεται στον Ναό της Αναστάσεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων