25/10/2020 26/10/2020 Μια μεγάλη πινακίδα με το πρόσωπο του Σεβ. Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλοχίου βανδάλισαν άγνωστοι δράστες το βράδυ του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου 2020. Οι δράστες πέταξαν κόκκινη μπογιά στην πινακίδα, η οποία βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο του Τίβατ και τοποθετήθηκε από πιστούς της περιοχής για να εκφράσουν την στήριξη τους προς τον Σεβασμιώτατο όταν...
25 Οκτωβρίου, 2020 - 23:11
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2020 - 0:23

Βανδάλισαν πινακίδα που απεικονίζει τον Μητροπολίτη Μαυροβούνιου!

Διαδώστε:
Βανδάλισαν πινακίδα που απεικονίζει τον Μητροπολίτη Μαυροβούνιου!

Μια μεγάλη πινακίδα με το πρόσωπο του Σεβ. Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλοχίου βανδάλισαν άγνωστοι δράστες το βράδυ του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου 2020.

Οι δράστες πέταξαν κόκκινη μπογιά στην πινακίδα, η οποία βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο του Τίβατ και τοποθετήθηκε από πιστούς της περιοχής για να εκφράσουν την στήριξη τους προς τον Σεβασμιώτατο όταν διαγνώστηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό στις αρχές Οκτωβρίου.

 

 

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Σεβ. Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιου, καθώς το τελευταίο τεστ για τον κορωνοϊό, στο οποίο υπεβλήθη την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020, βγήκε αρνητικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μητροπόλεως οι εξετάσεις του είναι καλές και οι ζωτικές του λειτουργίες παραμένουν σταθερές.

Προστίθεται επίσης, ότι ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάρρωσης ώστε να ανακάμψει πλήρως από τα προβλήματα που προέκυψαν μετά την προσβολή του από τον κορωνοϊό, κυρίως την πνευμονία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων