28/01/2020 28/01/2020 Σε μία αιχμηρή δήλωση ότι πίσω από τις αρχές του Μαυροβουνίου βρίσκονται οι μεγάλες κολάσιμες δυνάμεις, προχώρησε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ.κ. Ειρήναιος θεωρεί ότι πίσω από τις αρχές του Μαυροβουνίου που προσπαθούν να διασπάσουν και να καταστρέψουν την Σερβική Εκκλησία, βρίσκονται δυνάμεις με μεγάλη επιρροή. Τη δήλωση αυτή ο Προκαθήμενος της Σερβικής...
28 Ιανουαρίου, 2020 - 18:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2020 - 18:42

Βαρυσήμαντη και αιχμηρή δήλωση του Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Βαρυσήμαντη και αιχμηρή δήλωση του Πατριάρχη Σερβίας
Σε μία αιχμηρή δήλωση ότι πίσω από τις αρχές του Μαυροβουνίου βρίσκονται οι μεγάλες κολάσιμες δυνάμεις, προχώρησε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ.κ. Ειρήναιος θεωρεί ότι πίσω από τις αρχές του Μαυροβουνίου που προσπαθούν να διασπάσουν και να καταστρέψουν την Σερβική Εκκλησία, βρίσκονται δυνάμεις με μεγάλη επιρροή. Τη δήλωση αυτή ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας έκανε την Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία και πριν την λιτανεία προς στήριξη της Ορθόδοξης Εκλησίας της Σερβίας στο Μαυροβούνιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων