05/01/2022 05/01/2022 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος μοίρασε σε νέους καθώς και σε παιδιά χωρίς γονική μέριμνα ή/και από πολύτεκνες οικογένειες πάνω από χίλια χριστουγεννιάτικα δώρα χθες, στην εκκλησία του Αγίου Σάββα στο Βρατσάρ. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Στην πανηγυρική εκδήλωση την οποία διοργάνωσε ο τομέας Θρησκευτικής Φιλανθρωπικής Κηδεμονίας της Μητρόπολης Βελιγραδίου και Καρλοβικίου, συμμετείχαν Ιεράρχες και...
05 Ιανουαρίου, 2022 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2022 - 12:47

Βελιγράδι: Πάνω από 1.000 δώρα σε παιδιά μοίρασε ο Πατριάρχης

Διαδώστε:
Βελιγράδι: Πάνω από 1.000 δώρα σε παιδιά μοίρασε ο Πατριάρχης

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος μοίρασε σε νέους καθώς και σε παιδιά χωρίς γονική μέριμνα ή/και από πολύτεκνες οικογένειες πάνω από χίλια χριστουγεννιάτικα δώρα χθες, στην εκκλησία του Αγίου Σάββα στο Βρατσάρ.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Στην πανηγυρική εκδήλωση την οποία διοργάνωσε ο τομέας Θρησκευτικής Φιλανθρωπικής Κηδεμονίας της Μητρόπολης Βελιγραδίου και Καρλοβικίου, συμμετείχαν Ιεράρχες και κληρικοί, εκπρόσωποι της σερβικής πολιτείας καθώς και η η μεγάλη ευεργέτης του σερβικού λαού κυρία Κάθι Φάνσλοου, πρόεδρος της οργάνωσης «Οι Σέρβοι μας» από το Σικάγο.

Ο Μακαριώτατος ευλόγησε τα παιδιά και χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους με λόγια αγάπης.

Στο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό μέρος του προγράμματος έπαιξε η Παιδική Χορωδία “Slavujčići” υπό τη διεύθυνση των αδελφών Μαρία και Μαρίνα Γκόμποβιτς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Θρησκευτική Φιλανθρωπική Κηδεμονία της Μητρόπολης Βελιγραδίου και Καρλοβικίου, σε συνεργασία με τη διοίκηση του ναού του Αγίου Σάββα και την Επιτροπή Θρησκευτικής Εκπαίδευσης, διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά την εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράζονται χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά του Βελιγραδίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων