29/01/2022 29/01/2022 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Αισθητή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Πανιερωτάτου Επισκόπου Βαλιέβου κ. Ησυχίου, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα στις 17 Ιανουαρίου 2022. Όπως αναφέρει σε χθεσινή (28/1) ανακοίνωση της η Ιερά Επισκοπή, ο Πανιερώτατος νοσηλεύεται στην Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων του Γενικού Νοσοκομείου του Βάλιεβο, όπου υποβάλλεται...
29 Ιανουαρίου, 2022 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2022 - 9:32

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Επισκόπου Βαλιέβου Ησυχίου

Διαδώστε:
Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Επισκόπου Βαλιέβου Ησυχίου
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Αισθητή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Πανιερωτάτου Επισκόπου Βαλιέβου κ. Ησυχίου, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα στις 17 Ιανουαρίου 2022.

Όπως αναφέρει σε χθεσινή (28/1) ανακοίνωση της η Ιερά Επισκοπή, ο Πανιερώτατος νοσηλεύεται στην Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων του Γενικού Νοσοκομείου του Βάλιεβο, όπου υποβάλλεται σε θεραπεία σύμφωνα με τις συστάσεις του γιατρού του. Επίσης, εκτιμάται ότι θα αναρρώσει σύντομα και θα επιστρέψει στα ποιμαντικά του καθήκοντα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Επισκοπής Βαλιέβου αναφέρει τα εξής:

Σεβόμενοι το ενδιαφέρον των πιστών οι οποίοι μαζί με τον κλήρο, μνημονεύουν στις προσευχές τους τον Επίσκοπο τους, καθώς και το ενδιαφέρον του ευρύτερου κοινού για την υγεία του Επισκόπου Ησυχίου, ενημερώνουμε ότι ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βαλιέβου κ. Ησύχιος νοσηλεύεται με Covid-19 στην Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων του Γενικού Νοσοκομείου του Βάλιεβο.

Υπάρχει αισθητή βελτίωση στην γενική κατάσταση της υγείας του, υποβάλλεται τακτικά σε θεραπείες σύμφωνα με τις συστάσεις του γιατρού του, αναμένεται να αναρρώσει σύντομα και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει στα ποιμαντικά του καθήκοντα.

Ο Επίσκοπος Ησύχιος θα προσεύχεται για την θεραπεία όλων εκείνων που έχουν πληγεί από την τωρινή πανδημία, καθώς και για τους υγειονομικούς των οποίων η γνώση και η ανιδιοτέλεια σώζουν χιλιάδες ζωές καθημερινά. Παράδειγμα αυτής της θυσίας είναι οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου του Βάλιεβο, τους οποίους ο Επίσκοπος ευχαριστεί ειλικρινά για την φροντίδα και την προσοχή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων