17/10/2020 17/10/2020 Υποχωρεί η φλεγμονή που είχε δημιουργηθεί στους πνεύμονες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιου σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος που βρίσκεται στο Κλινικό Κέντρο του Μαυροβουνίου και νοσεί από κορωνοϊό παρουσιάζει μια ήπια πνευμονία ενώ όλες οι εξετάσεις του παραμένουν καλές.  Η εκτίμηση των ιατρών που τον παρακολουθούν...
17 Οκτωβρίου, 2020 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2020 - 9:29

Βελτιώνεται η υγεία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Βελτιώνεται η υγεία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Υποχωρεί η φλεγμονή που είχε δημιουργηθεί στους πνεύμονες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιου σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος που βρίσκεται στο Κλινικό Κέντρο του Μαυροβουνίου και νοσεί από κορωνοϊό παρουσιάζει μια ήπια πνευμονία ενώ όλες οι εξετάσεις του παραμένουν καλές. 

Η εκτίμηση των ιατρών που τον παρακολουθούν είναι ότι αναρρώνει φυσιολογικά ενώ είναι ενθαρρυντικό ότι δεν έχει παρουσιάσει κάποια επιπλοκή όμως όπως τονίζουν λόγω της φύσης της νόσου ¨πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε τυχόν προβλέψεις”. Ο Σεβασμιώτατος παραμένει υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων