10/12/2020 10/12/2020 Εξιτήριο από το νοσοκομείο “Δρ Ντράγκισα Μίσοβιτς” του Βελιγραδίου έλαβε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος, τοποτηρητής του Πατριαρχείου Σερβίας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Δαμπροβοσνίας, η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου είναι καλή χωρίς την εμφάνιση συμπτωμάτων. Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος εισήχθη στην κλινική αναφοράς για...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:55
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 23:34

Εξιτήριο για τον τοποτηρητή του Πατριαρχείου Σερβίας

Διαδώστε:
Εξιτήριο για τον τοποτηρητή του Πατριαρχείου Σερβίας

Εξιτήριο από το νοσοκομείο “Δρ Ντράγκισα Μίσοβιτς” του Βελιγραδίου έλαβε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος, τοποτηρητής του Πατριαρχείου Σερβίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Δαμπροβοσνίας, η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου είναι καλή χωρίς την εμφάνιση συμπτωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος εισήχθη στην κλινική αναφοράς για τον Covid, αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, την περάσμενη Παρασκευή 4/12/2020. Στις 20/11/2020, είχε οριστεί τοποτηρητής του πατριαρχικού θρόνου από την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Σερβίας, μετά την κοίμηση του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου.

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων