15/01/2024 15/01/2024 Ο Επίσκοπος Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδόσιος συναντήθηκε χθες στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Γκρατσάνιτσα με την βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εισηγήτρια για το Κοσσυφοπέδιο, Viola von Cramon -Taubadel. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εν Σερβία Ορθόδοξη Εκκλησία και ο λαός στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια. Ο...
15 Ιανουαρίου, 2024 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2024 - 16:45

Βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Γκρατσάνιτσα 

Διαδώστε:
Βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Γκρατσάνιτσα 

Ο Επίσκοπος Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδόσιος συναντήθηκε χθες στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Γκρατσάνιτσα με την βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εισηγήτρια για το Κοσσυφοπέδιο, Viola von Cramon -Taubadel.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εν Σερβία Ορθόδοξη Εκκλησία και ο λαός στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια.

Ο Επίσκοπος κ Θεοδόσιος μίλησε για την ιστορία της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας σε αυτήν την περιοχή, καθώς και στην ιστορία του μοναστηριού, που περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

 

Πηγή:tvhram

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων