01/09/2020 01/09/2020 Τα αποτελέσματα από τις εκλογές στο Μαυροβούνιο σχολίασε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος αναφέροντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματα των εκλογών και των αλλαγών στο Μαυροβούνιο”. Ενώ στη συνέχεια της δήλωσής του τόνισε ότι οι νέοι πολιτικοί ηγέτες θα οδηγήσουν την χώρα του Μαυροβουνίου στο σωστό δρόμο: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι άνθρωποι...
01 Σεπτεμβρίου, 2020 - 20:09
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2020 - 20:10

Χαρούμενος ο Πατριάρχης Σερβίας από τις εκλογές στο Μαυροβούνιο

Διαδώστε:
Χαρούμενος ο Πατριάρχης Σερβίας από τις εκλογές στο Μαυροβούνιο

Τα αποτελέσματα από τις εκλογές στο Μαυροβούνιο σχολίασε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος αναφέροντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματα των εκλογών και των αλλαγών στο Μαυροβούνιο”.

Ενώ στη συνέχεια της δήλωσής του τόνισε ότι οι νέοι πολιτικοί ηγέτες θα οδηγήσουν την χώρα του Μαυροβουνίου στο σωστό δρόμο: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι άνθρωποι που έρχονται εξετάζουν τα προβλήματα ευρύτερα. Πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσουν τους σωστούς τρόπους για την επίλυση των προβλημάτων σε αυτήν τη χώρα και ότι το Μαυροβούνιο θα επιστρέψει στο σωστό δρόμο, δηλαδή αυτόν που θα έπρεπε να ακολουθεί.” 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων