05/11/2020 05/11/2020 Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος όπως ανέφερε επίσημα το Πατριαρχείο Σερβίας με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ.  Σήμερα με κοινή ανακοίνωση τους η Εκκλησίας της Σερβίας και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Σερβίας εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν για την κατάσταση υγείας του Προκαθημένου της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας,...
05 Νοεμβρίου, 2020 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2020 - 13:03

υπ. Άμυνας Σερβίας: Ο Πατριάρχης είναι καλά στην υγεία του

Διαδώστε:
υπ. Άμυνας Σερβίας: Ο Πατριάρχης είναι καλά στην υγεία του

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος όπως ανέφερε επίσημα το Πατριαρχείο Σερβίας με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ. 

Σήμερα με κοινή ανακοίνωση τους η Εκκλησίας της Σερβίας και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Σερβίας εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν για την κατάσταση υγείας του Προκαθημένου της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο οποίος νοσδηλεύεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο Βελιγραδίου, το οποίο είναι και νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό.

“Ο Πατριάρχης της Σερβίας κ. Ειρηναίος εισήχθη στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Kavidurma χθες το βράδυ μετά την επιβεβαίωση την ανίχμευση του ιού SARS CoV2 κατά τη διάρκεια τακτικών δοκιμών. Ο πατριάρχης Ειρηναίος είναι σε καλή γενική κατάσταση, χωρίς προβλήματα και χωρίς πυρετό. Εισήχθη στο νοσοκομείο για ιατρική επίβλεψη και έλεγχο, και μια ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων θα φροντίσει την κατάσταση της υγείας του”, αναφέρει η κοινή ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Θετικός στον κορωνοϊό αλλά ασυμπτωματικός ο Πατρ. Σερβίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων