25/07/2020 26/07/2020 Το εργοτάξιο του υπό ανέγερση ναού στη Μπάνια Λούκα επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Τον κ. Βούτσιτς υποδέχτηκε ο Πανιερ. Επίσκοπος Μπάνια Λούκα, κ. Εφραίμ, ο οποίος και ξενάγησε τον Σέρβο Πρόεδρο στους χώρους. Ο ναός αυτός ανεγείρεται με ρωσική χρηματοδότηση, ενώ στον ίδιο χώρο θα χτιστεί και το...
25 Ιουλίου, 2020 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2020 - 0:22

Ο Σέρβος Πρόεδρος σε υπό ανέγερση ναό στη Βοσνία

Διαδώστε:
Ο Σέρβος Πρόεδρος σε υπό ανέγερση ναό στη Βοσνία

Το εργοτάξιο του υπό ανέγερση ναού στη Μπάνια Λούκα επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Τον κ. Βούτσιτς υποδέχτηκε ο Πανιερ. Επίσκοπος Μπάνια Λούκα, κ. Εφραίμ, ο οποίος και ξενάγησε τον Σέρβο Πρόεδρο στους χώρους. Ο ναός αυτός ανεγείρεται με ρωσική χρηματοδότηση, ενώ στον ίδιο χώρο θα χτιστεί και το πνευματικό κέντρο.

«Είμαστε χαρούμενοι που η Σερβία είναι ισχυρή, γιατί αυτό βοηθάει και εμάς», σημείωσε στην προσφώνηση του ο Πανιερώτατος.

Τον Αλεξάνταρ Βούτσιτς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συνόδευαν και Σέρβοι υπουργοί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων