15/05/2024 15/05/2024 Ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών παρά τον Πατριάρχη Αντιοχείας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Βασίλτσεφ έγινε δεκτός την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία στην κατοικία του στο Ασράφιε, στην Oρθόδοξη συνοικία της πρωτεύουσας του Λιβάνου. Ο Αρχιμανδρίτης Φίλιππος εξέφρασε τις ευχές του στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ηλία με...
15 Μαΐου, 2024 - 17:06
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024 - 16:50

Συνάντηση Μητροπολίτη Βηρυτού με εκπρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Βηρυτού με εκπρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας

Ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών παρά τον Πατριάρχη Αντιοχείας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Βασίλτσεφ έγινε δεκτός την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία στην κατοικία του στο Ασράφιε, στην Oρθόδοξη συνοικία της πρωτεύουσας του Λιβάνου.

Ο Αρχιμανδρίτης Φίλιππος εξέφρασε τις ευχές του στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ηλία με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα και του προσέφερε Πασχαλινά δώρα.

Κατά τη συνομιλία τους οι δύο πλευρές συζητήσαν θέματα συνεργασίας και αμοιβαίων επαφών μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως Βηρυτού και του Μετοχίου του Πατριαρχείου Μόσχας. Eπίσης ο Αρχιμανδρίτης Φίλιππος ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ηλία σχετικά με την τέλεση των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης και της Διακαινησίμου Εβδομάδας στην Ρωσόφωνη κοινότητα.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης και ο επίτροπος του Μετοχίου του Πατριαρχείου Μόσχας στο Λίβανο Ν. Ζελένιν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων