23/08/2023 11/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βύβλου και Βοτρύων κ. Σιλουανός υποδέχθηκε την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 στην Επισκοπική κατοικία του στη Μπρουμάνα του Λιβάνου, τον εκπρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών παρά τον Πατριάρχη Αντιοχείας Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Βασίλτσεφ. Βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών ήταν η προόδος των εργασιών αποκατάστασης του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού...
23 Αυγούστου, 2023 - 9:02
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024 - 23:41

Συνάντηση Μητροπολίτη Βύβλου και Βοτρύων με εκπρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Βύβλου και Βοτρύων με εκπρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βύβλου και Βοτρύων κ. Σιλουανός υποδέχθηκε την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 στην Επισκοπική κατοικία του στη Μπρουμάνα του Λιβάνου, τον εκπρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών παρά τον Πατριάρχη Αντιοχείας Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Βασίλτσεφ.

Βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών ήταν η προόδος των εργασιών αποκατάστασης του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Τζαλ Ελ Ντιμπ του Λιβάνου, ο οποίος έχει παραχωρηθεί στην κοινότητα του Μετοχίου της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στη χώρα αυτή για εκκλησιασμό.

Οι εργασίες αποκατάστασης του Ιερού Ναού είχαν ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου 2022 με την τέλεση του αγιασμού από τον Μητροπολίτη κ. Σιλουανό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων