09/06/2021 09/06/2021 Του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Η μακρά ιστορία που συνδέει το Πατριαρχείο Αντιοχείας με το Πατριαρχείο Μόσχας καθώς και τρέχοντα θέματα κοινού ενδιαφέροντος βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι’ με τον Αρχιεπίσκοπο Βλαντικαβκάζ και Αλάνιας κ. Λεωνίδα την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021. Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος συνοδευόταν από τον...
09 Ιουνίου, 2021 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2021 - 22:19

Συνάντηση Πατριάρχη Αντιοχείας με τον Αρχιεπίσκοπο Βλαντικαβκάζ

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Αντιοχείας με τον Αρχιεπίσκοπο Βλαντικαβκάζ
  • Του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Η μακρά ιστορία που συνδέει το Πατριαρχείο Αντιοχείας με το Πατριαρχείο Μόσχας καθώς και τρέχοντα θέματα κοινού ενδιαφέροντος βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι’ με τον Αρχιεπίσκοπο Βλαντικαβκάζ και Αλάνιας κ. Λεωνίδα την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Βασίλτσεφ, εφημέριο του Μετοχίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας στο Λίβανο, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο στην Πατριαρχική κατοικία στο Μπαλαμάντ του Λιβάνου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε επίσης η τρέχουσα κατάσταση στην Μέση Ανατολή και ειδικότερα στον Λίβανο.

Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής της Παναγίας του Μπαλαμάντ Αρχιμανδρίτης Ρωμανός Χανά και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ Δρ. Ηλίας Ουαράκ.

Μετά την συνάντηση ο Αρχεπίσκοπος Βλαντικαβκάζ και Αλάνιας κ. Λεωνίδας επισκέφτηκε την Μονή και το Πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων