14/02/2024 14/02/2024 H οικοδόμηση επικοινωνίας και διαλόγου μεταξύ όλων των Εκκλησιών τονίστηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024. «Τονίζουμε τη σημασία της επικοινωνίας και της οικοδόμησης γεφυρών διαλόγου και σύγκλισης μεταξύ όλων των Εκκλησιών», ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια...
14 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2024 - 21:04

Τηλεφωνική συνομιλία Πατριαρχών Αντιοχείας και Σερβίας

Διαδώστε:
Τηλεφωνική συνομιλία Πατριαρχών Αντιοχείας και Σερβίας

H οικοδόμηση επικοινωνίας και διαλόγου μεταξύ όλων των Εκκλησιών τονίστηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024.

«Τονίζουμε τη σημασία της επικοινωνίας και της οικοδόμησης γεφυρών διαλόγου και σύγκλισης μεταξύ όλων των Εκκλησιών», ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του Πατριάρχη Αντιοχείας.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας οι δύο Προκαθήμενοι αντάλλαξαν απόψεις αναφορικά με την πραγματικότητα που βιώνει η Ορθόδοξη Εκκλησία στον κόσμο, καθώς και για τη σημασία της εμβάθυνσης της αρχής του διαλόγου για την έξοδο από όλες τις κρίσεις και τους πολέμους που πλήττουν όλη την ανθρωπότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων