07/01/2022 07/01/2022 Η τηλεόραση της Πεμπτουσίας www.pemptousia.tv τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, στις 19.30 (ώρα Ελλάδος), θα προβάλει ζωντανά τη διαδικτυακή σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό και Ρουμάνους Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους και Νευρολόγους, που διοργανώνει το Διαδικτυακό Περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ». Θέμα της Σύναξης θα είναι: “Η διαφορά μεταξύ Ψυχολογικής και Πνευματικής κατάστασης” Αφού ο Γέροντας ολοκληρώσει την ομιλία...
07 Ιανουαρίου, 2022 - 13:20

Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους και Νευρολόγους

Διαδώστε:
Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους και Νευρολόγους

Η τηλεόραση της Πεμπτουσίας www.pemptousia.tv τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, στις 19.30 (ώρα Ελλάδος), θα προβάλει ζωντανά τη διαδικτυακή σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό και Ρουμάνους Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους και Νευρολόγους, που διοργανώνει το Διαδικτυακό Περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ».

Θέμα της Σύναξης θα είναι:

“Η διαφορά μεταξύ Ψυχολογικής και Πνευματικής κατάστασης”

Αφού ο Γέροντας ολοκληρώσει την ομιλία του θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες. Κατά τη διάρκεια της Σύναξης θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση σε 5 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Γεωργιανά).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Σύναξη σε απευθείας σύνδεση και στις σελίδες μας:

στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ
www.pemptousia.gr ή https://www.facebook.com/pemptousiagr

στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

www.orthodoxianewsagency.gr ή https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency

και στην επίσημη σελίδα της Ι. Μ. ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ στο Facebook, όπου θα βρείτε διαθέσιμες τις μεταφράσεις σε διάφορες γλώσσες

https://www.facebook.com/VatopediMonastery

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων