23/06/2022 23/06/2022 Στιγμές έντονης συναισθηματικής φόρτισης αλλά και ψυχικής αγαλλίασης έζησαν στις 23 Ιουνίου 2019 οι πιστοί στο Πόρτο Λάγος, οπότε και υποδέχθηκαν το Ιερό Θεομητορικό κειμήλιο της Τιμίας Ζώνης, στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου. Τον ανεκτίμητο πνευματικό θησαυρό κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, ενώ επικεφαλής της λιτανευτικής πομπής ήταν ο...
23 Ιουνίου, 2022 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2022 - 13:33

Οι συγκινητικές στιγμές κατά την υποδοχή της Αγίας Ζώνης στο Πόρτο Λάγος σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Οι συγκινητικές στιγμές κατά την υποδοχή της Αγίας Ζώνης στο Πόρτο Λάγος σήμερα στην pemptousia.tv

Στιγμές έντονης συναισθηματικής φόρτισης αλλά και ψυχικής αγαλλίασης έζησαν στις 23 Ιουνίου 2019 οι πιστοί στο Πόρτο Λάγος, οπότε και υποδέχθηκαν το Ιερό Θεομητορικό κειμήλιο της Τιμίας Ζώνης, στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου. Τον ανεκτίμητο πνευματικό θησαυρό κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, ενώ επικεφαλής της λιτανευτικής πομπής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Δείτε το βίντεο στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 16.05

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων