06/07/2022 06/07/2022 Δείτε σήμερα στις 19.30 στο PemptousiaTv και στην εκπομπή «Μοναστήρια της Ορθοδοξίας», το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Όσιο Λουκά τον εν Στειρίω. Ο Όσιος Λουκάς έζησε στην περιοχή της Φωκίδας και της Βοιωτία και διακρινόταν για την ασκητικότητα, την εγκράτεια, τη φιλοξενία, την αγάπη του προς τους ανθρώπους, την διορατικότητά του, το προφητικό χάρισμα,...
06 Ιουλίου, 2022 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 18:59

Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Όσιο Λουκά τον εν Στειρίω σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Όσιο Λουκά τον εν Στειρίω σήμερα στην pemptousia.tv

Δείτε σήμερα στις 19.30 στο PemptousiaTv και στην εκπομπή «Μοναστήρια της Ορθοδοξίας», το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Όσιο Λουκά τον εν Στειρίω.

Ο Όσιος Λουκάς έζησε στην περιοχή της Φωκίδας και της Βοιωτία και διακρινόταν για την ασκητικότητα, την εγκράτεια, τη φιλοξενία, την αγάπη του προς τους ανθρώπους, την διορατικότητά του, το προφητικό χάρισμα, αλλά και για τα πολλά θαύματα που έκανε εν ζωή.

Για την οσιακή βιοτή του Οσίου Λουκά μας μιλούν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος και ο Ηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ.

Δημοσιογραφική έρευνα-επιμέλεια βίντεο: Δημήτρης Στρουμπάκος.

Εικονολήπτες: Ανδρέας Χαλκιόπουλος, Μανώλης Δημελλάς και Αντώνης Βαραμπούτης.

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων