22/03/2023 22/03/2023 Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, στις 11:30 στην εκπομπή «Μοναστήρια της Ορθοδοξίας» παρακολουθήστε το αφιέρωμα «Η Αγία Λαύρα των Καλαβρύτων και οι Αγώνες του Γένους». O Γέροντας Ευσέβιος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων μιλά για την συμβολή της Μονής στους αγώνες, υπέρ της ελευθερίας του Γένους και αναφέρεται στα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε...
22 Μαρτίου, 2023 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2023 - 11:37

Aφιέρωμα «Η Αγία Λαύρα των Καλαβρύτων και οι Αγώνες του Γένους» στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Aφιέρωμα «Η Αγία Λαύρα των Καλαβρύτων και οι Αγώνες του Γένους» στην Pemptousia TV

Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, στις 11:30 στην εκπομπή «Μοναστήρια της Ορθοδοξίας» παρακολουθήστε το αφιέρωμα «Η Αγία Λαύρα των Καλαβρύτων και οι Αγώνες του Γένους».

O Γέροντας Ευσέβιος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων μιλά για την συμβολή της Μονής στους αγώνες, υπέρ της ελευθερίας του Γένους και αναφέρεται στα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε αυτή, τις παραμονές του απελευθερωτικού αγώνα, αλλά και στη συνέχεια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων