20/09/2023 20/09/2023 Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον Σεπτέμβριο του 1971 και τον θάνατο του Γιώργου Σεφέρη, ενός εκ των πλέον καταξιωμένων, και διεθνώς, Ελλήνων ποιητών. Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv ένα αφιέρωμα στα Βουρλά της Μικράς Ασίας και το Νομπελίστα ποιητή Γ. Σεφέρη. Πρόκειται για μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος Μικρασιατών Ερμούπολης Σύρου,...
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2023 - 14:03

Αφιέρωμα στα Βουρλά της Μικράς Ασίας και το Νομπελίστα ποιητή Γιώργο Σεφέρη

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στα Βουρλά της Μικράς Ασίας και το Νομπελίστα ποιητή Γιώργο Σεφέρη

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον Σεπτέμβριο του 1971 και τον θάνατο του Γιώργου Σεφέρη, ενός εκ των πλέον καταξιωμένων, και διεθνώς, Ελλήνων ποιητών.

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv ένα αφιέρωμα στα Βουρλά της Μικράς Ασίας και το Νομπελίστα ποιητή Γ. Σεφέρη.

Πρόκειται για μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος Μικρασιατών Ερμούπολης Σύρου, στο θέατρο Απόλλων της Σύρου, στις 29/5/2022. Τα Βουρλά είναι ο τόπος γέννησης και πηγή έμπνευσης του μεγάλου Έλληνα ποιητή. Η εκδήλωση έκλεισε με συναυλία, με μελοποιημένη ποίηση από τον συνθέτη Ανδρέα Αναγνωστόπουλο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων