18/01/2023 18/01/2023 Σήμερα η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Αθανασίου, Πατριάρχη Αλεξανδρείας, και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μπορείτε να παρακολουθήσετε μια σειρά από εκπομπές που είναι αφιερωμένες στον Άγιο. Στις 16:05, στην εκπομπή Αγιολογία και ζωή, παρακολουθήστε την ομιλία του Μητροπολίτη Βεροίας για τον Μέγα Αθανάσιο. Στις 16:45 παρακολουθήστε αποσπάσματα από την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ναό...
18 Ιανουαρίου, 2023 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2023 - 14:58

Αφιέρωμα στη μνήμη του Αγίου Αθανασίου, Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στη μνήμη του Αγίου Αθανασίου, Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Pemptousia TV

Σήμερα η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Αθανασίου, Πατριάρχη Αλεξανδρείας, και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μπορείτε να παρακολουθήσετε μια σειρά από εκπομπές που είναι αφιερωμένες στον Άγιο.

Στις 16:05, στην εκπομπή Αγιολογία και ζωή, παρακολουθήστε την ομιλία του Μητροπολίτη Βεροίας για τον Μέγα Αθανάσιο.

Στις 16:45 παρακολουθήστε αποσπάσματα από την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ναό Αγίου Αθανασίου στην Κυψέλη, μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, που τελέστηκε το 2020, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κορωνείας κ. Παντελεήμονος και των Μητροπολιτών Γουινέας κ. Γεωργίου, εκπρόσωπου του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου στην Αθήνα, και Πτολεμαΐδος κ. Εμμανουήλ. Ακολούθησε ιερά λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Αθανασίου στους δρόμους της Κυψέλης.

Στις 17:05, στην εκπομπή Πρόσβαση, ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης μιλάει με θέμα: «Μέγας Αθανάσιος: Ορθοδοξία και Ορθοπραξία».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων