22/09/2023 22/09/2023 Σαν σήμερα εκοιμήθη η Γερόντισσα Αναστασία η Ασκήτρια και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μπορείτε να παρακολουθήσετε αφιερωματικά βίντεο. Στις 16.05 μπορείτε να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα «Η Γερόντισσα Αναστασία, ασκήτρια της Κυράς των Αγγέλων (μέρος α´)».Ο Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Καββαδίας μιλά για την Γερόντισσα Αναστασία, ασκήτρια της «Κυράς των Αγγέλων», καθώς και για την Ιερά Μονή της...
22 Σεπτεμβρίου, 2023 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2023 - 12:16

Αφιέρωμα στην Γερόντισσα Αναστασία την Ασκήτρια σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στην Γερόντισσα Αναστασία την Ασκήτρια σήμερα στην pemptousia.tv

Σαν σήμερα εκοιμήθη η Γερόντισσα Αναστασία η Ασκήτρια και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μπορείτε να παρακολουθήσετε αφιερωματικά βίντεο.

Στις 16.05 μπορείτε να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα «Η Γερόντισσα Αναστασία, ασκήτρια της Κυράς των Αγγέλων (μέρος α´)».Ο Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Καββαδίας μιλά για την Γερόντισσα Αναστασία, ασκήτρια της «Κυράς των Αγγέλων», καθώς και για την Ιερά Μονή της Θεοτόκου «Κυρά των Αγγέλων», στην Λευκίμμη Κέρκυρας.

Στις 16.35 δείτε το β΄ μέρος του αφιερώματος όπου ο Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Καββαδίας μιλά για τον βίο και την ασκητική πολιτεία της Γερόντισσας Αναστασίας,της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής της Θεοτόκου «Κυρά των Αγγέλων» στην Λευκίμμη Κέρκυρας.

Στις 17.25 μπορείτε να παρακολουθήσετε το γ΄ μέρος του αφιερώματος όπου ο Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Καββαδίας μιλά για την ασκητική πολιτεία της Γερόντισσας Αναστασίας (1910-1979), η οποία κοιμήθηκε ως μεγαλόσχημη Γερόντισσα Αμβροσία, της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής της Θεοτόκου «Κυρά των Αγγέλων» στην Λευκίμμη Κέρκυρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων