16/10/2023 16/10/2023 Στις 21:30 μην χάσετε στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας το αφιέρωμα στην ιερά εικόνα της Παναγίας Σαϊντανάγια. Η Μονή της Παναγίας της Σαϊντανάγια (Σεντνάγια) βρίσκεται στη Συρία και είναι ξακουστή σ’ όλους τους χριστιανούς, αλλά και σε πολλούς μουσουλμάνους της περιοχής. Eκεί βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας με το βρέφος της, τον Ιησού, ζωγραφισμένη από...
16 Οκτωβρίου, 2023 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2023 - 13:10

Αφιέρωμα στην Iερά Eικόνα της Παναγίας Σαϊντανάγια στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στην Iερά Eικόνα της Παναγίας Σαϊντανάγια στην Pemptousia TV

Στις 21:30 μην χάσετε στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας το αφιέρωμα στην ιερά εικόνα της Παναγίας Σαϊντανάγια. Η Μονή της Παναγίας της Σαϊντανάγια (Σεντνάγια) βρίσκεται στη Συρία και είναι ξακουστή σ’ όλους τους χριστιανούς, αλλά και σε πολλούς μουσουλμάνους της περιοχής.

Eκεί βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας με το βρέφος της, τον Ιησού, ζωγραφισμένη από τον Απόστολο Λουκά τον Ευαγγελιστή.

Ο Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Μαλούφ, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Ακινδύνων Αττικής, μας μιλάει για το αντίγραφο της Εικόνας της Παναγίας της Σαϊντανάγια, η οποία κοσμεί τον Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων