25/08/2023 25/08/2023 Ένα Αφιέρωμα στον Αη Γιάννης Καρπάθου θα προβάλλει στις  17:15 σήμερα το απόγευμα η Pemptousia.tv. Η μονή του Αη Γιάννη βρίσκεται μέσα στο σπήλαιο του ακρωτηρίου της Βρουκούντας, στην Κάρπαθο και τιμάται με ένα μεγάλο πανηγύρι στο τέλος Αυγούστου, που κρατά τρία μερόνυχτα, με τη συμμετοχή όχι μόνο ντόπιων αλλά και επισκεπτών από την Ελλάδα και...
25 Αυγούστου, 2023 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2023 - 12:34

Αφιέρωμα στην Ιερά Μονή Αη Γιάννη Καρπάθου σήμερα στην Pemptousia.tv

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στην Ιερά Μονή Αη Γιάννη Καρπάθου σήμερα στην Pemptousia.tv

Ένα Αφιέρωμα στον Αη Γιάννης Καρπάθου θα προβάλλει στις  17:15 σήμερα το απόγευμα η Pemptousia.tv. Η μονή του Αη Γιάννη βρίσκεται μέσα στο σπήλαιο του ακρωτηρίου της Βρουκούντας, στην Κάρπαθο και τιμάται με ένα μεγάλο πανηγύρι στο τέλος Αυγούστου, που κρατά τρία μερόνυχτα, με τη συμμετοχή όχι μόνο ντόπιων αλλά και επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο παπά Γιάννης Διακογεωργίου μας μυεί στην Επάνω Κάρπαθο, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις που τηρούνται ακόμη και σήμερα με θρησκευτική ευλάβεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων