06/03/2024 06/03/2024 Σήμερα, 6 Μαρτίου η Εκκλησία μας τιμά την Εύρεση του Τιμίου Σταυρού μετά των Τιμίων Ήλων από την Αγία Ελένη το 326 μ.Χ. Ο Τίμιος Σταυρός είναι το αγιότερο Σημείο και Σύμβολο της Πίστεώς μας καθώς ο Σταυρός του Κυρίου αποτελεί για τη χριστιανική πίστη κορυφαίο σύμβολο θυσίας και αγιασμού. Ο Θεολόγος και συγγραφέας Λάμπρος...
06 Μαρτίου, 2024 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2024 - 12:01

Αφιέρωμα στην Pemptousia TV για την Εύρεση του Τιμίου Σταυρού

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στην Pemptousia TV για την Εύρεση του Τιμίου Σταυρού

Σήμερα, 6 Μαρτίου η Εκκλησία μας τιμά την Εύρεση του Τιμίου Σταυρού μετά των Τιμίων Ήλων από την Αγία Ελένη το 326 μ.Χ. Ο Τίμιος Σταυρός είναι το αγιότερο Σημείο και Σύμβολο της Πίστεώς μας καθώς ο Σταυρός του Κυρίου αποτελεί για τη χριστιανική πίστη κορυφαίο σύμβολο θυσίας και αγιασμού. Ο Θεολόγος και συγγραφέας Λάμπρος Σκόντζος μιλά για την  σημασία του Τιμίου Σταυρού στην ζωή των πιστών και αναφέρεται στα συγκλονιστικά ιστορικά γεγονότα της ευρέσεως Του, στα Ιεροσόλυμα. Στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε την ομιλία του με θέμα «Ο Τίμιος Σταυρός ως σύμβολο και σημείο του Χριστού».

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων