05/12/2022 05/12/2022 Σήμερα η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Σάββα. Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε στις 16:35 ένα αφιέρωμα για την τοποθέτηση του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Σάββα σε νέα λάρνακα, το 2018. Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος είχε μιλήσει για τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε ο ίδιος, οι πατέρες της Ιεράς Μονής...
05 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:05

Αφιέρωμα στην PemptousiaTV για την τοποθέτηση του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Σάββα σε νέα λάρνακα

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στην PemptousiaTV για την τοποθέτηση του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Σάββα σε νέα λάρνακα

Σήμερα η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Σάββα. Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε στις 16:35 ένα αφιέρωμα για την τοποθέτηση του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Σάββα σε νέα λάρνακα, το 2018.

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος είχε μιλήσει για τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε ο ίδιος, οι πατέρες της Ιεράς Μονής του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, στους Αγίους Τόπους και οι προσκυνητές, κατά την διάρκεια της μετάθεσης του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Σάββα, από την παλαιά σε νέα λάρνακα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων