08/11/2022 08/11/2022 Επί τη ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού η  pemptousia.tv έχει ετοιμάσει αφιέρωμα στην ταινία MAN OF GOD για τον Άγιο Νεκτάριο το οποίο θα προβληθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στην pemptousia.tv Επί τη ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού η  pemptousia.tv αφιερώνει την Τετάρτη μέρος του...
08 Νοεμβρίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2022 - 23:52

Αφιέρωμα στην ταινία MAN OF GOD την Τετάρτη στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στην ταινία MAN OF GOD την Τετάρτη στην pemptousia.tv

Επί τη ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού η  pemptousia.tv έχει ετοιμάσει αφιέρωμα στην ταινία MAN OF GOD για τον Άγιο Νεκτάριο το οποίο θα προβληθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στην pemptousia.tv

Επί τη ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού η  pemptousia.tv αφιερώνει την Τετάρτη μέρος του προγράμματός της στην κινηματογραφική ταινία της Yelena Popovic «Ο Άνθρωπος του Θεού», η οποία είναι αφιερωμένη στον Άγιο Νεκτάριο της Αιγίνης και σημείωσε, αλλά και σημειώνει ακόμη, μεγάλη επιτυχία σε όποιο σημείο της γης κι αν προβάλλεται.

Δείτε λοιπόν:

  • Πίσω από τις κάμερες της ταινίας “Man of God”. Αφιέρωμα με πολλές εικόνες από τα γυρίσματα στο οποίο μιλούν η σκηνοθέτης Γιελένα Πόποβιτς, ο πρωταγωνιστής Άρης Σερβετάλης, ο χολυγουντιανός ηθοποιός Μίκυ Ρουρκ, ο δημοφιλής ηθοποιός Αλεξάνδρ Πετρόφ, ο πολυβραβευμένος συνθέτης Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ και η ενδυματολόγος Εύα Νάθενα. (18.20)

  • Την Yelena Popovic, συγγραφέα, σκηνοθέτη και παραγωγό του «Man of God» στην  αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει στην pemptousia κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. (20.40).
  • Την αποκλειστική συνέντευξη του Άρη Σερβετάλη στην οποία μιλά για το ρόλο του ως Άγιος Νεκτάριος στην ταινία MAN OF GOD.  (04.10)

  • Τον «σκληρό» άνδρα του Χόλυγουντ, Μίκυ Ρουρκ, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη με αφορμή τη συμμετοχή του στην ταινία «MAN ΟF GOD» στην οποία περιγράφει πώς βίωσε το δικό του θαύμα από τον Άγιο Νεκτάριο! (12.50).
  • Το δημοφιλή Ρώσο ηθοποιός Αλεξάντερ Πετρόφ να μιλά για την ταινία Man of God, την πίστη του στον Θεό αλλά και για την μεγάλη του επιθυμία να επισκεφθεί το Άγιο Όρος. (23.45

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων