25/01/2023 25/01/2023 Σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, στις 11:35, στην εκπομπή Μοναστήρια της Ορθοδοξίας παρακολουθήστε το αφιέρωμα στο Ιερό Ησυχαστήριο Παντοκράτορος Καμαρέλας, στην Κέρκυρα. Πρώτος ασκητής και ιδρυτής του Ησυχαστηρίου υπήρξε ο Ιερομόναχος Σωφρόνιος, ο οποίος κατασκεύασε μία λασποκαλύβα για κατοικία και προσευχόταν μέσα στη σχισμή μίας ελιάς, πάνω από τον χείμαρρο. Το Γυναικείο Ησυχαστήριο του Παντοκράτορος...
25 Ιανουαρίου, 2023 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2023 - 11:12

Αφιέρωμα στο Ιερό Ησυχαστήριο Παντοκράτορος Καμαρέλας στην Κέρκυρα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στο Ιερό Ησυχαστήριο Παντοκράτορος Καμαρέλας στην Κέρκυρα στην Pemptousia TV

Σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, στις 11:35, στην εκπομπή Μοναστήρια της Ορθοδοξίας παρακολουθήστε το αφιέρωμα στο Ιερό Ησυχαστήριο Παντοκράτορος Καμαρέλας, στην Κέρκυρα.

Πρώτος ασκητής και ιδρυτής του Ησυχαστηρίου υπήρξε ο Ιερομόναχος Σωφρόνιος, ο οποίος κατασκεύασε μία λασποκαλύβα για κατοικία και προσευχόταν μέσα στη σχισμή μίας ελιάς, πάνω από τον χείμαρρο.

Το Γυναικείο Ησυχαστήριο του Παντοκράτορος είναι θεμελιωμένο κοντά στην Κοινότητα των Αγίων Δούλων του Δήμου Εσπερίων.

Η ονομασία Καμαρέλα προέρχεται από την ομώνυμη μεγάλη πηγή, που αναβλύζει μέσα στα όρια του Ησυχαστηρίου και υδροδοτεί όλη την περιοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων