30/12/2022 30/12/2022 Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας μπορείτε να παρακολουθήσετε σήμερα στις 15:40 και σε επανάληψη στις 23:40 παρακολουθήστε το αφιέρωμα στο μυστήριο του Βυζαντινού Γάμου μέσα στη Θεία Λειτουργία. Μπορείτε να δείτε την τέλεση ενός βυζαντινού γάμου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής Κύπρου, κατά τον οποίο ακολουθείται το τυπικό των βυζαντινών χρόνων, τελείται δηλαδή κατά την...
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 14:38

Αφιέρωμα στο μυστήριο του Βυζαντινού Γάμου στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στο μυστήριο του Βυζαντινού Γάμου στην Pemptousia TV

Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας μπορείτε να παρακολουθήσετε σήμερα στις 15:40 και σε επανάληψη στις 23:40 παρακολουθήστε το αφιέρωμα στο μυστήριο του Βυζαντινού Γάμου μέσα στη Θεία Λειτουργία.

Μπορείτε να δείτε την τέλεση ενός βυζαντινού γάμου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής Κύπρου, κατά τον οποίο ακολουθείται το τυπικό των βυζαντινών χρόνων, τελείται δηλαδή κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας. Παράλληλα, ο Αρχιμανδρίτης π. Φιλόθεος Μαχαιριώτης μάς εξηγεί το τελετουργικό και τους συμβολισμούς ενός τέτοιου γάμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων