10/01/2024 10/01/2024 Σήμερα η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου Επισκόπου Νύσσης, αδελφού του Μεγάλου Βασιλείου. Στο on demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε το αφιέρωμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου στη Νεάπολη Περισσού, όπου φιλοξενούνται τα ιερά λείψανα του Νεοϊερομάρτυρος Γεωργίου του Νεαπολίτου καθώς και η Τιμία Κάρα του Αγίου Γρηγορίου Νύσσης. Πατήστε στην εικόνα για να...
10 Ιανουαρίου, 2024 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2024 - 17:35

Αφιέρωμα στον Άγιο Γρηγόριο Νύσσης από την Pemptousia TV

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στον Άγιο Γρηγόριο Νύσσης από την Pemptousia TV

Σήμερα η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου Επισκόπου Νύσσης, αδελφού του Μεγάλου Βασιλείου.

Στο on demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε το αφιέρωμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου στη Νεάπολη Περισσού, όπου φιλοξενούνται τα ιερά λείψανα του Νεοϊερομάρτυρος Γεωργίου του Νεαπολίτου καθώς και η Τιμία Κάρα του Αγίου Γρηγορίου Νύσσης.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

 

Η Εσχατολογία του Αγίου Γρηγορίου Νύσσης

Ο Δρ. Αναστάσιος Μαράς, πατρολόγος, μέλος ΕΔΙΠ,  καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης μιλάει για ένα κομβικό σημείο της διδασκαλίας του Αγ. Γρηγορίου Νύσσης, την θεολογία του περί εσχατολογίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων