17/01/2023 17/01/2023 Σήμερα, εορτάζει ο Άγιος Αντώνιος ο Μέγας και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 17.55 μπορείτε να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίου και Ανδρέου Κέρκυρας. Πλησιάζοντας κανείς το νησί των Φαιάκων, την χιλιοτραγουδισμένη Κέρκυρα, εκείνο που ξεχωρίζει είναι τα ψηλά, επιβλητικά καμπαναριά των 200 και πλέον εκκλησιών της πόλης. Ο ναός των Αγίων...
17 Ιανουαρίου, 2023 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2023 - 10:33

Αφιέρωμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίου και Ανδρέου Κέρκυρας, σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίου και Ανδρέου Κέρκυρας, σήμερα στην Pemptousia TV

Σήμερα, εορτάζει ο Άγιος Αντώνιος ο Μέγας και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 17.55 μπορείτε να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίου και Ανδρέου Κέρκυρας.

Πλησιάζοντας κανείς το νησί των Φαιάκων, την χιλιοτραγουδισμένη Κέρκυρα, εκείνο που ξεχωρίζει είναι τα ψηλά, επιβλητικά καμπαναριά των 200 και πλέον εκκλησιών της πόλης. Ο ναός των Αγίων Αντωνίου και Ανδρέου είναι ο αρχαιότερος ναός του νησιού. Βρίσκεται κοντά στο παλιό λιμάνι μπροστά στην ομώνυμη μικρή πλατεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων