31/01/2023 31/01/2023 Στις 13:00 και σε επανάληψη στις 21:00 παρακολουθήστε στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας την εκπομπή Πατριδογνωσία, με θέμα: «Τα ελληνοτουρκικά εν μέσω μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων. Έχει σκοπό η Τουρκία να μας οδηγήσει σε ένα θερμό επεισόδιο ή ακόμα μια μείζονα κρίση; Πώς θα πρέπει η Ελλάδα να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο αυτό;”, Σε αυτά τα ερωτήματα επιχειρούν...
31 Ιανουαρίου, 2023 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2023 - 11:25

Αφιέρωμα της Pemptousia TV στα Ελληνοτουρικά

Διαδώστε:
Αφιέρωμα της Pemptousia TV στα Ελληνοτουρικά

Στις 13:00 και σε επανάληψη στις 21:00 παρακολουθήστε στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας την εκπομπή Πατριδογνωσία, με θέμα:

«Τα ελληνοτουρκικά εν μέσω μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων. Έχει σκοπό η Τουρκία να μας οδηγήσει σε ένα θερμό επεισόδιο ή ακόμα μια μείζονα κρίση; Πώς θα πρέπει η Ελλάδα να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο αυτό;”,

Σε αυτά τα ερωτήματα επιχειρούν να απαντήσουν ο στρατηγός Ανδρέας Μπλάνος και ο καλεσμένος του, στρατηγός Λάμπρος Τζούμης, συγγραφέας και αρθρογράφος επί στρατηγικών θεμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων