23/12/2022 23/12/2022 Και αυτά τα Χριστούγεννα η τηλεόραση της Πεμπτουσίας, φιλοξενεί δεκάδες εκπομπές ομιλίες, συναυλίες, ψαλτικά και κάλαντα αφιερωμένα στην Γέννηση του Χριστού. Στο σημερινό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων: Στις 13:25, ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος μιλάει για τη Γέννηση του Χριστού στο άσημο και φτωχικό σπήλαιο της Βηθλεέμ και τα σωτηριώδη μηνύματά της για...
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:30

Αφιέρωμα της Pemptousia TV στα Χριστούγεννα

Διαδώστε:
Αφιέρωμα της Pemptousia TV στα Χριστούγεννα

Και αυτά τα Χριστούγεννα η τηλεόραση της Πεμπτουσίας, φιλοξενεί δεκάδες εκπομπές ομιλίες, συναυλίες, ψαλτικά και κάλαντα αφιερωμένα στην Γέννηση του Χριστού.

Στο σημερινό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων:

Στις 13:25, ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος μιλάει για τη Γέννηση του Χριστού στο άσημο και φτωχικό σπήλαιο της Βηθλεέμ και τα σωτηριώδη μηνύματά της για τον άνθρωπο.

Στις 15:50 παρακολουθήστε τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από την Όλυμπο της Καρπάθου

Στις 16:10 δείτε τη Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής, με Μελοποιήσεις σε Διδασκαλία και Διεύθυνση του Δημοσθένη Φιστουρή, Δρ. Μουσικολογίας – Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής.

Στις 17:05 στην εκπομπή «Η Δύναμη του λόγου» ο Αρχιμανδρίτη π. Βαρνάβας Γιάγκου, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγ. Θεοδώρας Θεσσαλονίκης μιλάει με θέμα: «Η Γέννηση του Χριστού είναι αφορμή για τη δική μας γέννηση».

17:15 παρακολουθήστε τη συναυλία «Χριστούγεννα στην πόλη», κατά την οποία το Παραδοσιακό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Αθηνών ερμηνεύει παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, με την συμμετοχή του Βυζαντινού Χορού «Αθηναίοι Υμνωδοί».

Στις 18:05 στην εκπομπή «Επισκοπικός Λόγος», ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μιλάει με θέμα: «Τα Χριστούγεννα είναι η ημέρα του Θεού».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων