03/11/2021 04/11/2021 Η διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας www.pemptousia.tv θα μεταδώσει ζωντανά την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας στην Αίγινα, τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και την Λιτανευτική Πομπή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νεκταρίου. Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου θα μεταδώσει και πάλι ζωντανά από τις 6:30 π.μ. τον Όρθρο και...
03 Νοεμβρίου, 2021 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2021 - 12:22

Αίγινα: Ζωντανή μετάδοση της εορτής του Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
Αίγινα: Ζωντανή μετάδοση της εορτής του Αγίου Νεκταρίου

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας www.pemptousia.tv θα μεταδώσει ζωντανά την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας στην Αίγινα, τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και την Λιτανευτική Πομπή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νεκταρίου.

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου θα μεταδώσει και πάλι ζωντανά από τις 6:30 π.μ. τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του οικείου Ποιμενάρχου και των συνιερουργούντων Αρχιερέων.

Την απευθείας σύνδεση μπορείτε να παρακολουθήσετε πληκτρολογώντας www.pemptousia.tv στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας αλλά και από τη smart tv σας.

Τις επόμενες μέρες θα μπορείτε να βρείτε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο on demand περιεχόμενο της πλατφόρμας μας www.pemptousia.tv

 

Το πλήρες πρόγραμμα της εορτής του Αγίου Νεκταρίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων