02/02/2023 02/02/2023 Τι είναι ο σαμανισμός και πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να πέσει στα δίκτυα των “μάγων”;  Την απάντηση θα μας δώσει ο π. Ανδρέας Γκατζέλης στο πρώτο μέρος του αφιερώματος για το συγκεκριμένο μαγικο-θρησκευτικό κίνημα στην εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις» της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων που θα προβληθεί σήμερα στην...
02 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 12:18

«Αιρέσεις και Αναιρέσεις», εκπομπή περί σαμανισμού σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
«Αιρέσεις και Αναιρέσεις», εκπομπή περί σαμανισμού σήμερα στην pemptousia.tv

Τι είναι ο σαμανισμός και πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να πέσει στα δίκτυα των “μάγων”;  Την απάντηση θα μας δώσει ο π. Ανδρέας Γκατζέλης στο πρώτο μέρος του αφιερώματος για το συγκεκριμένο μαγικο-θρησκευτικό κίνημα στην εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις» της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων που θα προβληθεί σήμερα στην pemptousia.tv στις 12.50 & 21.00.

Η σύγχρονη τεχνολογία μας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε γνώσεις από διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες, γεγονός που εκμεταλλεύονται παραθρησκευτικές και παραχριστιανικές oμάδες, προβάλλοντας με ελκυστικό τρόπο τις προτάσεις τους. Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων, μέσα από την εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις», προβάλλει την Αιώνια Αλήθεια της Εκκλησίας μας, ελέγχοντας την πλάνη και την αίρεση στο φως της Ορθοδοξίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων