10/05/2024 10/05/2024 Στην εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις» ο π. Ανδρέας Γκατζέλης συνεχίζει να μας ενημερώνει για την Εταιρεία της Θεοσοφίας, την μήτρα του σύγχρονου αποκρυφισμού, από τις βασικές ομάδες οι οποίες διέδωσαν στον κόσμο όλες αυτές τις ιδέες που κατάφεραν να αλλάξουν τη νοοτροπία και τη οπτική και την αίσθηση της ζωής στους ανθρώπους. Όπως εξηγεί ο...
10 Μαΐου, 2024 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024 - 12:19

“Αιρέσεις και Αναιρέσεις” – Νέο επεισόδιο στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
“Αιρέσεις και Αναιρέσεις” – Νέο επεισόδιο στην Pemptousia TV

Στην εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις» ο π. Ανδρέας Γκατζέλης συνεχίζει να μας ενημερώνει για την Εταιρεία της Θεοσοφίας, την μήτρα του σύγχρονου αποκρυφισμού, από τις βασικές ομάδες οι οποίες διέδωσαν στον κόσμο όλες αυτές τις ιδέες που κατάφεραν να αλλάξουν τη νοοτροπία και τη οπτική και την αίσθηση της ζωής στους ανθρώπους.

Όπως εξηγεί ο π. Γκατζέλης, με βάση πάντα επιστημονική μεθοδολογία, οι αιρετικές διδασκαλίες όπως και η Θεοσοφία, δεν οδηγούν τον άνθρωπο στη θεραπεία του και είναι ασυμβίβαστες με την Ορθόδοξη πίστη. Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων, μέσα από την εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις», της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας, προβάλλει την Αιώνια Αλήθεια της Εκκλησίας μας, ελέγχοντας την πλάνη και την αίρεση στο φως της Ορθοδοξίας.

Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε στο περιεχόμενο 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων