26/03/2024 26/03/2024 Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων, μέσα από την εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις», προβάλλει την Αιώνια Αλήθεια της Εκκλησίας μας, ελέγχοντας την πλάνη και την αίρεση στο φως της Ορθοδοξίας. Η σύγχρονη τεχνολογία μας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε γνώσεις από διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες, γεγονός που...
26 Μαρτίου, 2024 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2024 - 13:47

Αιρέσεις και Αναιρέσεις – Τι είναι «Θεοσοφία»

Διαδώστε:
Αιρέσεις και Αναιρέσεις – Τι είναι «Θεοσοφία»

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων, μέσα από την εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις», προβάλλει την Αιώνια Αλήθεια της Εκκλησίας μας, ελέγχοντας την πλάνη και την αίρεση στο φως της Ορθοδοξίας.

Η σύγχρονη τεχνολογία μας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε γνώσεις από διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες, γεγονός που εκμεταλλεύονται παραθρησκευτικές και παραχριστιανικές oμάδες, προβάλλοντας με ελκυστικό τρόπο τις προτάσεις τους.

Στην σημερινή εκπομπή ο π. Ανδρέας Γκατζέλης μας εξηγεί Τι είναι η «Θεοσοφία», μία εταιρεία που έχει παραρτήματα σε πάνω από 60 χώρες, συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την εκπομπή 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων