17/11/2022 17/11/2022 Μη χάσετε σήμερα στις 13.00 & 21.00  στο πρόγραμμα της pemptousia.tv και την εκπομπή Αιρέσεις και Αναιρέσεις τη συζήτηση του π. Ανδρέα Γκατζέλη με τον Θεολόγο Λάμπρο Σκόντζο για τη χρήση της Αγίας Γραφής από τους Παγανιστές. Η σύγχρονη τεχνολογία μας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε γνώσεις από διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες, γεγονός που εκμεταλλεύονται παραθρησκευτικές και παραχριστιανικές oμάδες,...
17 Νοεμβρίου, 2022 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2022 - 11:29

Αιρέσεις κι αναιρέσεις: Η χρήση της Αγίας Γραφής από τους Παγανιστές, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Αιρέσεις κι αναιρέσεις: Η χρήση της Αγίας Γραφής από τους Παγανιστές, σήμερα στην pemptousia.tv
Μη χάσετε σήμερα στις 13.00 & 21.00  στο πρόγραμμα της pemptousia.tv και την εκπομπή Αιρέσεις και Αναιρέσεις τη συζήτηση του π. Ανδρέα Γκατζέλη με τον Θεολόγο Λάμπρο Σκόντζο για τη χρήση της Αγίας Γραφής από τους Παγανιστές.

Η σύγχρονη τεχνολογία μας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε γνώσεις από διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες, γεγονός που εκμεταλλεύονται παραθρησκευτικές και παραχριστιανικές oμάδες, προβάλλοντας με ελκυστικό τρόπο τις προτάσεις τους. Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων, μέσα από την εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις», προβάλλει την Αιώνια Αλήθεια της Εκκλησίας μας, ελέγχοντας την πλάνη και την αίρεση στο φως της Ορθοδοξίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων