03/01/2024 03/01/2024 Η Αλβανία του Χότζα ήταν η μοναδική αθεϊστική χώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Για 23 ολόκληρα χρόνια οι άνθρωποι ήταν αναγκασμένοι να πνίγουν μέσα τους την ανάγκη τους να προσευχηθούν και να μιλήσουν για τον Θεό. Όταν ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος έφθασε στην Αλβανία, σε αποστολή του Οικουμενικού Πατριαρχείου ως Έξαρχος και τελικά εξελέγη Αρχιεπίσκοπος, βρέθηκε...
03 Ιανουαρίου, 2024 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2024 - 10:43

Αλβανία: Η χώρα που αναγεννήθηκε από τις στάχτες της αθεΐας με το σωτήριο έργο του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου

Διαδώστε:
Αλβανία: Η χώρα που αναγεννήθηκε από τις στάχτες της αθεΐας με το σωτήριο έργο του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου

Η Αλβανία του Χότζα ήταν η μοναδική αθεϊστική χώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Για 23 ολόκληρα χρόνια οι άνθρωποι ήταν αναγκασμένοι να πνίγουν μέσα τους την ανάγκη τους να προσευχηθούν και να μιλήσουν για τον Θεό.

Όταν ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος έφθασε στην Αλβανία, σε αποστολή του Οικουμενικού Πατριαρχείου ως Έξαρχος και τελικά εξελέγη Αρχιεπίσκοπος, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ανθρώπους που τον παρακαλούσαν να μείνει. Η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη είχε πραγματοποιήσει ένα οδοιπορικό με την κάμερα της Pemptousia TV, στη χώρα που με τη συμβολή του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου, στάθηκε ξανά στα πόδια της.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων