25/10/2022 25/10/2022 Μία ακριβώς εβδομάδα συμπληρώθηκε σήμερα από την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων, με την προσέλευση των πιστών να είναι αδιάκοπη καθώς χιλιάδες προσέρχονται να προσκυνήσουν το καύχημα του Ποντιακού Ελληνισμού. Καθημερινά τελούνται Ιερές Ακολουθίες προς την την Υπεραγία Θεοτόκο και τον Άγιο Δημήτριο. Η Pemptousia TV βρέθηκε...
25 Οκτωβρίου, 2022 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2022 - 13:34

Αμπελόκηποι: Χιλιάδες πιστοί καθημερινά προσκυνούν την Παναγία Σουμελά (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αμπελόκηποι: Χιλιάδες πιστοί καθημερινά προσκυνούν την Παναγία Σουμελά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ακριβώς εβδομάδα συμπληρώθηκε σήμερα από την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων, με την προσέλευση των πιστών να είναι αδιάκοπη καθώς χιλιάδες προσέρχονται να προσκυνήσουν το καύχημα του Ποντιακού Ελληνισμού.

Καθημερινά τελούνται Ιερές Ακολουθίες προς την την Υπεραγία Θεοτόκο και τον Άγιο Δημήτριο. Η Pemptousia TV βρέθηκε στον ναό και κατέγραψε τις μαρτυρίες των πιστών οι οποίοι με υπομονή και βαθιά πίστη αναμένουν στην ουρά για να προσκυνήσουν.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Φραγκουλάκη:

Κάμερα: Αντώνης Βαραμπούτης

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος 

Επιμέλεια Βίντεο: Νάνσυ Νάσκου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων