12/04/2023 12/04/2023 Στις 15:00 και σε επανάληψη στις τις 23:10 στην εκπομπή Καλλιτεχνήματα  της Pemptousia TV, με θέμα «Από το πάθος στην Ανάσταση – Ύμνοι Μεγάλης Εβδομάδας», η μουσικοπαιδαγωγός Μαρία Μιχαλοπούλου έχει καλεσμένους τον π. Ηλία Δροσινό, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Αθηνών και τον Σπύρο Παυλάκη, Καθηγητή βυζαντινής μουσικής και μονωδίας, ιδρυτή και διευθυντή της...
12 Απριλίου, 2023 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2023 - 14:51

«Από το πάθος στην Ανάσταση – Ύμνοι Μεγάλης Εβδομάδας»: Σήμερα στην εκπομπή Καλλιτεχνήματα

Διαδώστε:
«Από το πάθος στην Ανάσταση – Ύμνοι Μεγάλης Εβδομάδας»: Σήμερα στην εκπομπή Καλλιτεχνήματα

Στις 15:00 και σε επανάληψη στις τις 23:10 στην εκπομπή Καλλιτεχνήματα  της Pemptousia TV, με θέμα «Από το πάθος στην Ανάσταση – Ύμνοι Μεγάλης Εβδομάδας», η μουσικοπαιδαγωγός Μαρία Μιχαλοπούλου έχει καλεσμένους τον π. Ηλία Δροσινό, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Αθηνών και τον Σπύρο Παυλάκη, Καθηγητή βυζαντινής μουσικής και μονωδίας, ιδρυτή και διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Ιερού Ναού και χοράρχη της χορωδίας Βυζαντινοί Υμνωδοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων