04/04/2022 04/04/2022 Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.35 και στις 23.35 το πρώτο επεισόδιο του αφιερώματος από το “Τη Υπερμάχω” στο “Συννεφιασμένη Κυριακή”. Πρόκειται για μια μουσική παραγωγή του Υπουργείου Πολιτισμού στην οποία παρουσιάζεται η ιστορική συνέχεια και ενότητα του ελληνικού μουσικού πολιτισμού. Σημαντικοί καλλιτέχνες, πρωτοψάλτες και χορωδίες συντελούν στην ανάδειξη της μουσικής μας ιστορίας...
04 Απριλίου, 2022 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2022 - 12:58

Από το “Τη Υπερμάχω” στο “Συννεφιασμένη Κυριακή”, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Από το “Τη Υπερμάχω” στο “Συννεφιασμένη Κυριακή”, σήμερα στην pemptousia.tv

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.35 και στις 23.35 το πρώτο επεισόδιο του αφιερώματος από το “Τη Υπερμάχω” στο “Συννεφιασμένη Κυριακή”.

Πρόκειται για μια μουσική παραγωγή του Υπουργείου Πολιτισμού στην οποία παρουσιάζεται η ιστορική συνέχεια και ενότητα του ελληνικού μουσικού πολιτισμού.

Σημαντικοί καλλιτέχνες, πρωτοψάλτες και χορωδίες συντελούν στην ανάδειξη της μουσικής μας ιστορίας και ταυτότητας η οποία συνόδευσε στο διάβα των αιώνων τις περιπέτειες, τους καημούς και τις δόξες των Ελλήνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων