01/12/2022 01/12/2022 Για την Παναγία η οποία  είναι η ελπίδα και η μεγάλη μας παρηγοριά μίλησε στην κάμερα της Pemptousia TV και τον Δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο ο Αρχιμανδρίτης π. Ευστράτιος Δελατόλας, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, όπου από τις 24 Νοεμβρίου βρίσκεται για προσκύνημα η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ελεούσης, η οποία...
01 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2022 - 14:35

Αρχιμανδρίτης Ευστράτιος Δελατόλας: “Η Παναγία είναι η ελπίδα και η μεγάλη μας παρηγοριά”

Διαδώστε:
Αρχιμανδρίτης Ευστράτιος Δελατόλας: “Η Παναγία είναι η ελπίδα και η μεγάλη μας παρηγοριά”

Για την Παναγία η οποία  είναι η ελπίδα και η μεγάλη μας παρηγοριά μίλησε στην κάμερα της Pemptousia TV και τον Δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο ο Αρχιμανδρίτης π. Ευστράτιος Δελατόλας, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, όπου από τις 24 Νοεμβρίου βρίσκεται για προσκύνημα η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ελεούσης, η οποία φέρει επάνω της, τεμάχιο από την Τιμία Εσθήτα της Κυρίας Θεοτόκου.

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Μοντάζ: Κωνσταντίνος Καμινάρης 

Ο π. Ευστράτιος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ιερό σέβασμα της Παναγίας μας η προσκύνηση του οποίου παρατάθηκε έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Όλες τις ημέρες που η Ιερά Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου βρίσκεται στο ναό, πλήθος πιστών συρρέουν για να λάβουν την Χάρη της Θεοτόκου και την Ευλογία της Τιμίας Εσθήτας της.

Η εικόνα με το ενσωματωμένο απότμημα της Τιμίας Εσθήτας της Θεοτόκου αποθησαυρίζεται στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Θήρας όπου θα επιστρέψει την Κυριακή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων