24/11/2022 24/11/2022 Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.20 και 21.20 την εκπομπή “Αθήνα, Χαρά της γης” που μας πάει … Βόλτα στα Εξάρχεια. Η εκπομπή “Αθήνα, Χαρά της γης” αποτελεί ένα ταξίδι στην ιστορική, πολιτισμική και κοινωνική ταυτότητα της Αθήνας, από τους αρχαίους χρόνους έως σήμερα με αναφορά σε πρόσωπα, μνημεία, γεγονότα, οδονύμια, μείζονα...
24 Νοεμβρίου, 2022 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2022 - 12:58

Αθήνα, Χαρά της γης: Βόλτα στα Εξάρχεια, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Αθήνα, Χαρά της γης: Βόλτα στα Εξάρχεια, σήμερα στην pemptousia.tv

Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.20 και 21.20 την εκπομπή “Αθήνα, Χαρά της γης” που μας πάει … Βόλτα στα Εξάρχεια.

Η εκπομπή “Αθήνα, Χαρά της γης” αποτελεί ένα ταξίδι στην ιστορική, πολιτισμική και κοινωνική ταυτότητα της Αθήνας, από τους αρχαίους χρόνους έως σήμερα με αναφορά σε πρόσωπα, μνημεία, γεγονότα, οδονύμια, μείζονα ιστορικά ορόσημα, υψηλού κύρους τοπόσημα, βυζαντινούς ναούς υψηλού αισθητικού κύρους και κάλους. Παρουσιάζει ο συγγραφέας Πάνος Αβραμόπουλος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων