02/05/2024 04/05/2024 Η Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη είναι ένα από τα παλαιότερα Ελληνορθόδοξα μοναστήρια στους Αγίους Τόπους. Βρίσκεται στη Δυτική Όχθη, ανατολικά της Ιεριχούς, χτίστηκε το 455 μ.Χ. από τον ίδιο τον Άγιο και είναι γνωστό ως το Μοναστήρι της Πέρδικας. Ο Ηγούμενος της Μονής π. Χρυσόστομος δημιούργησε ένα ζωντανό οργανισμό μέσα στην έρημο κρατώντας...
02 Μαΐου, 2024 - 17:53
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2024 - 21:25

Αββάς Γεράσιμος – Το Μοναστήρι της Πέρδικας στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Αββάς Γεράσιμος – Το Μοναστήρι της Πέρδικας στην Pemptousia TV

Η Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη είναι ένα από τα παλαιότερα Ελληνορθόδοξα μοναστήρια στους Αγίους Τόπους. Βρίσκεται στη Δυτική Όχθη, ανατολικά της Ιεριχούς, χτίστηκε το 455 μ.Χ. από τον ίδιο τον Άγιο και είναι γνωστό ως το Μοναστήρι της Πέρδικας. Ο Ηγούμενος της Μονής π. Χρυσόστομος δημιούργησε ένα ζωντανό οργανισμό μέσα στην έρημο κρατώντας και αναπτύσσοντας τη Μονή.

Παρακολουθήστε το Ντοκιμαντέρ, την έρευνα και το σενάριο του οποίου έχει κάνει η Μαρία Γιαχνάκη, στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Πατήστε εδώ για να δείτε το ντοκιμαντέρ στην Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων