14/08/2022 14/08/2022 Τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, μπορείτε να παρακολουθήσετε εκπομπές και αφιερώματα σε ιερές εικόνες, εκκλησίες και μοναστήρια αφιερωμένα στην Παναγία μας. Σήμερα στις 20:05 στην εκπομπή «Αύγουστος, ο μήνας της Παναγιάς», ο Λάμπρος Σκόντζος, θεολόγος, συγγραφέας, μιλάει για την Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την πνευματική προετοιμασία του χριστιανού για τον...
14 Αυγούστου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2022 - 16:37

Αύγουστος, ο μήνας της Παναγιάς: Η Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Αύγουστος, ο μήνας της Παναγιάς: Η Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, μπορείτε να παρακολουθήσετε εκπομπές και αφιερώματα σε ιερές εικόνες, εκκλησίες και μοναστήρια αφιερωμένα στην Παναγία μας. Σήμερα στις 20:05 στην εκπομπή «Αύγουστος, ο μήνας της Παναγιάς», ο Λάμπρος Σκόντζος, θεολόγος, συγγραφέας, μιλάει για την Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την πνευματική προετοιμασία του χριστιανού για τον εορτασμό της Κοιμήσεως και τις Ιερές Παρακλήσεις που ψάλλονται στους ναούς κατά τη περίοδο του Δεκαπενταυγούστου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων