09/02/2022 09/02/2022 Σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο  και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv θα βρείτε ενδιαφέρουσες εκπομπές για το θέμα. Μιλά ο Γέροντας Ελισσαίος, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, που αναλύει τη σχέση του διαδικτύου με την πνευματική ζωή αλλά και καθηγητές, γιατροί και άλλοι επιστήμονες, που μας κατατοπίζουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια...
09 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:54

Δείτε σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Δείτε σήμερα στην pemptousia.tv

Σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο  και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv θα βρείτε ενδιαφέρουσες εκπομπές για το θέμα. Μιλά ο Γέροντας Ελισσαίος, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, που αναλύει τη σχέση του διαδικτύου με την πνευματική ζωή αλλά και καθηγητές, γιατροί και άλλοι επιστήμονες, που μας κατατοπίζουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια στο διαδίκτυο αλλά και τις επιπτώσεις που έχει ο εθισμός σε αυτό στον ανθρώπινο οργανισμό.

Στην εκπομπή «Κάνουμε Μουσική» δείτε σήμερα το β’ μέρος του αφιερώματος σε έναν από τους σημαντικότερους βιολάτορες του ιδιοτοπικού μουσικοχορευτικού ρεπερτορίου της Σίφνου, τον παπα-Στρατή, τον Σιφνιό (15.00 & 23.00).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων