19/07/2023 19/07/2023 Η Εκκλησία σήμερα τιμά την ανάμνηση του θαύματος του Αγίου Χαράλαμπους στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, και στην pemptousia.tv  μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 16.05 την ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, Γέροντος Ελισαίου, επί τη εορτή του Αγίου Χαραλάμπους. Η ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας με θέμα: Οι προσευχές και τα δάκρυα των αγίων...
19 Ιουλίου, 2023 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2023 - 14:26

Δείτε σήμερα στην pemptousia.tv αφιερώματα στον Άγιο Χαράλαμπο

Διαδώστε:
Δείτε σήμερα στην pemptousia.tv αφιερώματα στον Άγιο Χαράλαμπο

Η Εκκλησία σήμερα τιμά την ανάμνηση του θαύματος του Αγίου Χαράλαμπους στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, και στην pemptousia.tv  μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 16.05 την ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, Γέροντος Ελισαίου, επί τη εορτή του Αγίου Χαραλάμπους.

Η ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας με θέμα: Οι προσευχές και τα δάκρυα των αγίων κάνουν θαύματα πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Μετόχιο Αγίου Χαραλάμπους της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στην Θεσσαλονίκη επί τη εορτή του Αγίου Χαραλάμπους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων