26/05/2022 26/05/2022 Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της  pemptousia.tv στη 13:00 και στις 21:00 την εκπομπή “Αιρέσεις και αναιρέσεις” με θέμα « Νεοπαγανισμός» (α’ μέρος) Η σύγχρονη τεχνολογία μας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε γνώσεις από διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες, γεγονός που εκμεταλλεύονται παραθρησκευτικές και παραχριστιανικές oμάδες, προβάλλοντας με ελκυστικό τρόπο τις προτάσεις τους. Η Ιερά Σύνοδος της...
26 Μαΐου, 2022 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2022 - 11:53

Δείτε σήμερα την εκπομπή “Αιρέσεις και αναιρέσεις” με θέμα « Νεοπαγανισμός» (α’ μέρος)

Διαδώστε:
Δείτε σήμερα την εκπομπή “Αιρέσεις και αναιρέσεις” με θέμα « Νεοπαγανισμός» (α’ μέρος)

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της  pemptousia.tv στη 13:00 και στις 21:00 την εκπομπή “Αιρέσεις και αναιρέσεις” με θέμα « Νεοπαγανισμός» (α’ μέρος)

Η σύγχρονη τεχνολογία μας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε γνώσεις από διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες, γεγονός που εκμεταλλεύονται παραθρησκευτικές και παραχριστιανικές oμάδες, προβάλλοντας με ελκυστικό τρόπο τις προτάσεις τους.

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων, μέσα από την εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις», προβάλλει την Αιώνια Αλήθεια της Εκκλησίας μας, ελέγχοντας την πλάνη και την αίρεση στο φως της Ορθοδοξίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων