31/01/2022 31/01/2022 Πλούσιο και σήμερα το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ψηφιακής πλατφόρμας Pemptousia.TV. Δείτε: Στις 11:40′ Θα μάθουμε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη Βιολογία της άσκησης – Εργοφυσιολογία στο “Ανθολόγιο σύγχρονων επιστημών του σώματος” που επιμελείται ο ειδικός σε θέματα μεταβολικής υγείας, Γιώργος Λέων. (11.40) Στις 15:00 και σε επανάληψη στις 23:00 στην εκπομπή “Εμείς και οι άλλοι”,...
31 Ιανουαρίου, 2022 - 10:50

Δείτε σήμερα την εκπομπή “Εμείς και οι άλλοι” – Καλεσμένος ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ

Διαδώστε:
Δείτε σήμερα την εκπομπή “Εμείς και οι άλλοι” – Καλεσμένος ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ

Πλούσιο και σήμερα το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ψηφιακής πλατφόρμας Pemptousia.TV.

Δείτε:

Στις 11:40′ Θα μάθουμε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη Βιολογία της άσκησης – Εργοφυσιολογία στο “Ανθολόγιο σύγχρονων επιστημών του σώματος” που επιμελείται ο ειδικός σε θέματα μεταβολικής υγείας, Γιώργος Λέων. (11.40)

Στις 15:00 και σε επανάληψη στις 23:00 στην εκπομπή “Εμείς και οι άλλοι”, ο Καθηγητής Κοινωνιολογίας της Θρησκείας και Κοινωνικής Ηθικής, Απόστολος Νικολαΐδης με καλεσμένο τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, κ. Γαβριήλ μιλούν για τον σύγχρονο φαρισαϊσμό.

Στις 17:05′ νέο επεισόδιο στη Βίβλο Ζωής όπου ο π. Ιάκωβος Κανάκης θα μας εξηγήσει τι είναι Το βιβλίο της Εσθήρ.

Στις 19.30 το απόγευμα η πεμπτουσία θα μεταδώσει ζωντανά το Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ και πιστούς της ενορίας Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, Τίμπλισι Γεωργίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων